DENNIS

Dennis startede i lærer som 19 årig, da hans fætter var frisørmester, og overtog den efterfølgende i 2001. De mange år i salonen har medført en bred og trofast kundeskare, som giver en meget personlig og direkte dialog i salonen. Han har med sine mange års erfaring helt styr på klippeteknikker, farveteori og styling, og er altid klar på at vejlede og komme med nye ideer.

CAMILLA

Camilla har tilbragt det meste af hendes elevtid i salonen, og blev færdig som frisør i 2017. Herefter er hun blevet timeansat, og er derfor mest i salonen om lørdagen. Camilla er en meget kreativ og iderig pige, og hun er altid med på at lave nogle fede forandringer, hvad enten det drejer sig om farve eller klip.

NAJA

Naja startede som hjælpepige i salonen da hun var 13 år, og startede i lærer som frisør umiddelbart efter hendes gymnasietid, så hun har med sine efterhånden mange år i salonen fået opbygget en fast kundekreds. Hun blev udlært med sølvmedalje i 2016.
Naja er salonens store farveekspert/nørd, og elsker at tage på kurser og videreudvikle hendes viden om trends og teknikker.

SANDRA

Sandra er det nyeste skud på stammen, og startede hendes elevtid i 2018. Hun blev færdig som social og sundhedshjælper i slut 2017, og er derfor rigtig god til arbejdet med mennesker, hvilket også førte hende videre til frisørfaget. Hun viser stor nysgerrighed indenfor faget. Sandra er meget lærernem, har ben i næsen og springer ud i de udfordringer hun bliver sat overfor.