DENNIS, INDEHAVER

Dennis startede i lærer som 19 årig, da hans fætter var frisørmester, og overtog den efterfølgende i 2001. De mange år i salonen har medført en bred og trofast kundeskare, som giver en meget personlig og direkte dialog i salonen. Han har med sine mange års erfaring helt styr på klippeteknikker, farveteori og styling, og er altid klar på at vejlede og komme med nye ideer.

CAMILLA, ASSISTENT

Camilla er uddannet hos os og blev færdig som frisør i 2017. Camilla er en meget kreativ og iderig pige, og hun er altid med på at lave nogle fede forandringer og er god til at guide dig den rigtige vej. Camilla elsker at dygtiggøre sig løbende på de nye farve-teknikker og specialfarver. Derudover har hun også gennemført den professionelle Olaplex uddannelse.

NAJA, ASSISTENT (ER PÅ BARSEL INDTIL D. 18. JANUAR 2021)

Naja startede som hjælpepige i salonen da hun var 13 år, og startede i lærer som frisør umiddelbart efter hendes gymnasietid, så hun har med sine efterhånden mange år i salonen fået opbygget en fast kundekreds. Hun blev udlært med sølvmedalje i 2016.

Naja er en stor farveekspert/nørd, og elsker at tage på kurser og videreudvikle hendes viden om trends og teknikker.

SANDRA, ELEV

Sandra er vores elev, og startede hendes elevtid i 2018. Hun viser stor nysgerrighed indenfor faget. Sandra er meget lærernem, har ben i næsen og springer ud i de udfordringer hun bliver sat overfor.

LYKKE, ASSISTENT

Lykke har over 14 års erfaring i frisørfaget har blandet andet arbejdet 6 år i Grøn salon i Aarhus. Hvilket gør hende til salonens Kemilup.
Hun er skarp indenfor de sundere og grønne alternativer og holder sig hele tiden opdateret på udviklingen.
Hendes store passion ligger i klipninger, både damer og herre.

Lykke er født og opvokset i Vestjylland så hun kalder som regel en spade for en spade.